Over ons

Leer ons kennen

Administratiekantoor Vermad: Over ons

Vermad is opgericht in 2009 vanuit de wens om echt iets voor bedrijven te betekenen. Oprichter Ad Vermeulen heeft zijn jarenlange ervaring in het vak gebruikt om een administratiekantoor te openen dat van toegevoegde waarde is voor zijn klanten. Wat hem drijft is niet gewoon de administratie verwerken en inleveren, maar ├ęcht meedenken en adviseren zodat bedrijven daar voordeel van hebben.
Het kantoor bleek een succes; enkele jaren na de oprichting voegde Ronald Vermeulen zich bij het bedrijf en in 2015 is Vermad gegroeid naar twee vestigingen en drie fulltime medewerkers. Naast Ad en Ronald Vermeulen is ook Mats Wolthuis fulltime voor de klanten van Vermad aan de slag. Door de recente overname van Bouwman Administratieve Dienstverlening heeft Vermad nu naast de vestiging in Groningen ook een locatie in Roden. Wietse Bouwman, voormalig eigenaar, is nog steeds actief binnen de organisatie.

Ad Vermeulen
Mats Wolthuis
Ronald Vermeulen
Meer over ons weten?
Nog meer over ons.

Vermad is voornamelijk actief in de drie Noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. De klanten van Vermad bevinden zich in diverse sectoren. Van de medische wereld tot aan productiebedrijven en de technische sector. Daarnaast bedient Vermad de particuliere markt met ondersteuning bij de aangifte inkomstenbelasting.

Van toegevoegde waarde zijn is de rode draad in de activiteiten van Vermad. Daarom ligt er grote nadruk op continu verbeteren, bijscholen en verdiepen van kennis. Ronald Vermeulen heeft zich ingespannen om naast zijn werk een Master of Business Administration (MBA) te halen. Deze MBA verschaft hem samen met zijn waardevolle ervaring een zeer breed perspectief op bedrijfsvoering, waardoor hij nog scherper doorziet waar er voordeel te behalen valt. Daarnaast zijn twee medewerkers van Vermad bezig om af te studeren op Fiscaal Recht.

5